ALDE Brașov a dizolvat vechea conducerea filialei de la Predeal

Vechea conducere a ADLE Predeal a fost dizolvată zilele trecute, decizia fiind anunțată de secretarul coordonator al organizației județene, Dorin Enea. Potrivit unui comunicat transmis de ALDE Brașov, decizia a fost deja prezentată la Predeal, iar cu această ocazie a fost validată și noua conducere. 

Astfel, președinte al filialei a fost numit Bogdan Șerban Ionescu Berechet, iar vicepreședinte Costel Frențiu.   

Din biroul politic ALDE Predeal mai fac parte: Izbășoiu Mihai, Popescu Sustereanu Dragoș Ion, Dragoș Filip, Ivan Dan Constatin, Robe Sergiu, Irimie Marcel, Cherhat Ioan, Popescu Dorina – trezorier, Man Alina Monica – secretar.

Noul președinte Bogdan Șerban Ionescu Berechet a declarat că „proiectul ALDE pentru Predeal necesită o echipă puternică și eficientă, capabilă să le ofere predelenilor o viață mai bună”. De asemenea, el a anunțat că dorește să se implice în continuarea proiectelor de dezvoltare a orașului. Una dintre prioritățile noii conduceri va fi o mai bună colaborare între administrația publică locală și agenții economici.

Noi alegeri s-au făcut atât în cadrul Organizației de Femei ALDE Predeal, unde a fost aleasă drept președinte Maria Cojocaru, precum și la nivelul Organizației de Tineret ALDE Predeal, președintele ales fiind Alin Raul Man.

În comunicatul ADLE BRașov nu este prezentat motivul pentru care a fost dizolvată conducerea filialei de la Predeal. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.