Studiul de Fezabilitate pentru construirea unui park&ride la Bartolomeu, ofertat de o firmă din București

O firmă din București are toate șansele să realizeze Studiul de fezabilitate pentru construirea unui park&ride la terminalul RATBV de la Bartolomeu, în zona fostului Stadion Municipal. Vineri, la termenul limită de depunere a ofertelor pentru contractul estimat la  135.051 lei, doar această firmă din Bucrești s-a înscris la procedura de achiziție. Pe lîngă Studiul de fezabilitate, câştigătorul contractului va elabora  şi studiul de trafic, studiul topografic şi un studiu geotehnic, care vor fi utilizate la proietarea și apoi construirea acestui park&ride.

Realizarea acestui park&ride-ului presupune construirea unei clădiri cu destinaţia de parcare multietajată, cu o capacitate de aproximativ 1000 de locuri cu spaţii tehnice, cu două căi de acces la intrare şi două de ieşire şi zece spaţii funcţionale destinate utilizatorilor de maşini electrice şi hibride.  Construcția ar urma să fie făcută la capătul de linie de la Stadionul Municipal, la intersecţia dintre şoseaua Cristianului (care face legătura între DN73 de la intrarea în Braşov) şi Calea Făgăraşului (E68), lângă fostul stadion Municipal, pentru a le oferi persoanelor care fac zilnic drumul  între cartierele mărginașe sau localitățile vecine și zone din oraș, să își parcheze mașina și apoi să utilizeze transportul în comun.

Astfel, parcarea etajată va fi în apropierea terminalului de transport care este capăt de linie pentru mai multe trasee RATBV, respective: 5 (spre Astra – uzina Roman), 16 (spre Livada poştei), 9 (spre Rulmentul), 23 (spre Sasturn), 23B (spre Triaj), dar şi staţie pentru liniile 24 (din Stupinii Noi spre Livada Poştei) şi 28 (de la IAR Ghimbav/ Fundăturii spre Livada Poştei). 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Aceeaşi firmă din Bucureşti a câştigat toate cele 6 contracte pentru studiile proiectelor de dezvoltare a transportului alternativ în Braşov – Brașov Metropolitan
  2. FOTO. Centrul istoric al Brașovului, sufocat de șoferii care visau la un loc de parcare lângă Piața Sfatului – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.