Copil de 6 ani, accidentat grav în timp ce traversa cu bicicleta pe trecerea de pietoni

Foto: Infotrafic Brasov

Un copil de 6 ani a fost accidentat grav azi pe o trecere de pietoni, în zona Ceasu Rău, de către un autoturism Volvo care, potrivit martorilor, ar fi „forțat“ semaforul.  Copilul era pe bicicletă, alături de tatăl său, și el pe bicicletă, acesta scăpând nevătămat. Cei doi se deplasau pe pista pentru bicicliști trasată în zonă.

Potrivit Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, șoferul în autoturismului Volvo, este un tânăr de 28 de ani, care la momentul producerii accidentului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Un bărbat de 28 ani din Brașov, care a condus un autoturism pe str 13 Decembrie, dinspre str. Castanilor spre Onix, la trecerea pentru pietoni de la începutul străzii 13 Decembrie, a accidentat un minor de 6 ani care traversa, pe bicicletă, pe trecerea pentru pietoni, dinspre stânga spre dreapta, pe sensul de mers către Tractorul, însoțit de tatăl sau, și acesta din urmă tot pe bicicletă. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Potrivit mytex.ro, șoferul a declarat că cei doi bicicliști au apărut într-o fracțiune de secundă în calea sa și a făcut tot ce a putut să frâneze și să îi evite. El este convins că semaforul era galben după verde și că nu avea o viteză mai mare de 60 km/h. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.