Harta organizațiilor PSD nemulțumite de Liviu Dragnea. Filiala Brașov încă nu mișcă în front

În ultimele zile, după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea și-a arătat nemulțumirea față de acțiunile Guvernului și ale liderului național, Liviu Dragnea, s-au găsit mai mulți președinți de organizații locale care să fie și ei nesatisfăcuți față de acțiunile din ultima vreme ale conducerii partidului. Liderul informal al nemulțumiților este Paul Stănescu.

Deși unii lideri locali spun că nu sunt mulțumiți de direcția pe care o ia PSD în ultima perioadă, nu se alătură totuși Gabrielei Firea, principala voce împotriva liderului de partid, Liviu Dragnea. Însă fac „opoziție“ președintelui. Alții spun că, în ciuda evenimentelor din ultima perioadă (de la protestul din 10 august încoace), părerea lor despre conducerea partidului nu s-a schimbat. Potrivit Digi24, printre cei din această a doua categorie se află și social-democrații de la Brașov.

Organizaţiile Teleorman, Neamţ, Galaţi, Maramureş, Satu Mare, Dolj, Ialomiţa, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Cluj, Braşov, Bacău, Covasna, Harghita, Alba sau Arad şi trei organizaţii de Sector din Bucureşti sunt în continuare alături de Liviu Dragnea, iar de asta se ocupă secretarul partidului, Marian Neacșu.

Paul Stănescu conduce informal grupul nemulţumiţilor din PSD, potrivit informaţiilor obţinute de Digi24. În tabăra care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.  Ei vor să îi ceară lui Liviu Dragnea să îşi schimbe stilul de a conduce partidul sau să facă un pas în spate.  Tot potrivit informaţiilor Digi24, nemulţumiţii nu vor să meargă în spatele Gabrielei Firea, căreia îi reproşează că s-a grăbit cu atacul asupra lui Liviu Dragnea la Comitetul Executiv de la Neptun. 

Foto: digi24.ro(Detalii AICI)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.