VIDEO. „PSD «garantează» libera exprimare, dar nu şi libertatea după exprimare!”. Liviu Dragnea în exercițiul funcțiunii

Liviu Dragnea se întrece pe sine şi pare că are un potenţial maxim în a se face de râs şi odată cu el de a face de râs şi România. Liderul PSD şi al treilea om în stat şi-a pus oamenii să bruscheze singurul om dintr-o sală din Suceava, unde a avut loc întâlnirea PSD-iştilor, pentru simplu motiv că acesta a îndrăznit să îi spună că nu a făcut NIMIC (n.r. bun!), pentru România.



 

Convingerea cu care Liviu Dragnea se exprima atunci când se întreba, ca pentru sine „Ce am făcut noi?” l-a făcut pe un sucevean să răspundă, cel mai probabil, instinctiv: „Nimic!”, spre amuzamentul celor prezenţi. Liderul partidului aflat la putere şi-a trimis imediat oamenii să îl reţină pe curajosul care a exprimat, de altfel, părerea multor români, semn că, aşa cum amuzant a spus PNL-ul în filmuleţul postat pe pagina de facebook „PSD «garantează» libera exprimare, dar nu şi libertatea după exprimare”.

România #nuepsd!

România #nuepsd!Tu ești România! România în primul rând!

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 19 aprilie 2019

În timp ce oamenii lui „aveau grijă” ca omul să simtă că „a flueirat în biserică”, Dragnea a continuat să i se adreseze:

„Nimic eşti tu, şi ţi-o spun direct! Ai răbdare să îţi spun ce am făcut noi, minciosule! Am mărit salariile la medici (n.r. exprimarea este mot a mot), aşa cum n-au fost niciodată în România…”, a continuat Dragnea discursul, în ciuda faptului că, potrivit unui sondaj Eurostat (Biroul European de Statistică), la fiecare 6 ore, un medic român părăseşte ţara pentru a profesa în străinătate. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.