Liga Națională. Deplasare grea pentru Corona, la Bistrița

După o pauză competiţională de două săptămâni, Liga Naţională de handbal feminin şi-a reluat programul săptămânal. Duminică, de la ora 17.30, Corona Braşov are programat un meci în deplasare cu CS Gloria Bistriţa, partidă pe care antrenorul Coronei, Ion Crăciun o consideră grea, mai ales că echipa gazdă vine după un rezultat negativ în ultima etapă jucată. „Ne aşteptăm la un joc greu, Bistriţa are o echipă bună care poate pune mari probleme dacă nu îţi iei măsurile de precauţie. Şi noi, şi ele ne-am împiedicat la Slatina, şi toţi vrem să recuperăm cât mai repede punctele pierdute acolo. Va fi un joc de luptă pentru fiecare minge şi sper ca fetele să înţeleagă că e nevoie de implicare şi concentrare totală”, a declarat Ion Crăciun.

Tehnicianul Coronei este convins că doar punctele câştigate vor readuce publicul la sală și este convins că echipa va juca acasă din nou cu sala plină,

Ion Crăciun: „Aşa cum am mai spus, noi ne dorim foarte tare să readucem publicul alături de noi şi pentru asta trebuie să începem să câştigăm puncte de afară, să jucăm un handbal frumos şi atunci cu siguranţă această echipă va juca din nou cu sala plină. Este important să avem, meci de meci, public numeros, pentru că nu prea mai există meciuri uşoare, ba chiar pentru noi acest final de an va fi extrem de greu, pentru că vor întâlni adversari dificili”.

În acest moment, Corona ocupă locul 4 în clasament, cu 7 puncte acumulate, la egalitate cu alte trei formaţii, CS Minaur Baia Mare, CSM Slatina şi SCM Gloria Buzău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.