Un fost polițist la conducerea CASJ Brașov

Trecut în rezervă în 31 martie 2016, fostul șef din Poliția Brașov, Sorin Melinte, a fost numit zilele trecute, ca interimar, la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Brașov.  Potrivit mytex.ro, el îl înlocuiește în funcție pe dr. Cătălin Șeitan, care a demisionat, pentru o altă funcție în Ministerului Sănătății. 

Cătălin Eugen Șeitan ocupa funcția de președinte-director general al CASJ Brașov, prin concurs, din 1 iulie 2014, după  o perioadă de interimat. 

Noul șef al CJAS Brașov, Sorin Melinte,  s-a pensionat în primăvara anului 2016, imediat după ce agentul Marian Godină a făcut publice o serie de probleme la nivelul Poliției Brașov. Mai exact, în 17 februarie 2016, pe rețelele de socializare, Godină a scris că un agent al Poliției Brașov a fost sancționat pentru că a amendat un șofer care a livrat un brad la Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov.  După ce a plecat din poliție, Sorin Melinte s-a angajat la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov, unde s-a ocupat  de achiziții publice, post din care a fost transferat la CASJ Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.