VIDEO. Turiști înzăpeziți cu mașinile pe un drum din Bucegi, în seara de Crăciun

Jandarmii montani au intervenit, în ultimele 24 de ore, în ajutorul a unsprezece turiști – între care trei copii – rămași blocați cu mașinile în zăpadă, în Munții Bucegi, relatează hotnews.ro. În primă instanță, jandarmii au intervenit pentru deszăpezire a două mașini aseară, iar ulterior, azi noapte, au primit un nou apel, pentru aceeași problemă apărută în aceeași zonă. 

Primul incident a avut loc pe DJ 714, în zonele Surle, Belvedere și Brândușa din Munții Bucegi, iar la intervenție au participat jandarmii de la postul Zănoaga, din județul Dâmbovița. Cei 6 adulți și 3 copii din județele Dâmbovița, Mehedinți și municipiul București au fost ajutați să deblocheze autovehiculele înzăpezite.

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit pentru sprijinirea mai multor turiști aflați în dificultate pe DJ 714, în zonele Surle, Belvedere și Brândușa din Munții Bucegi. Cei 6 adulți și 3 minori din județele Dâmbovița, Mehedinți și municipiul București au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculele înzăpezite, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

Publicată de Jandarmeria Dâmbovița pe Marţi, 25 decembrie 2018

Un nou apel prin 112 a ajuns la jandarmii montani de la Zănoaga azi-noapte, tot din Bucegi. Aceștia au intervenit pentru sprijinirea a doi tineri din București care au rămas înzăpeziți cu autoturismul în zona Belvedere din Bucegi.  Intervenția s-a încheiat abia la ora 05.00, autovehiculul fiind scos din zăpadă.

Toți cei 11 turiști care  s-au blocat de Crăciun cu mașinile în în Bucegi sunt în afara oricărui pericol acum. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.