Numit de la București, (și) Daniel Zamfir promite „renașterea” ALDE Brașov la europarlamentare

După Remus Borza, Grațiela Gavrilescu și Stelian Fedorcă, ALDE Brașov are un nou lider numit de București: Daniel Zamfir. Noul președinte s-a prezentat în 8 februarie, într-o conferință de presă în care s-a concentrat mai mult pe lupta cu ROBOR-ul și mai puțin pe planurile pentru filiala pe care o conduce. De altfel, cel puțin din discurs, Daniel Zamfir pare a fi aterizat pe un teren necunoscut, pentru că la orice întrebare legată de organizația ALDE Brașov răspundea: „Abia am venit. Urmează o evaluare”.

„În 23 februarie vom avea o delegație permanentă, în care vom analiza situația din filială, după care vom vedea ce este de făcut”, a declarat Zamfir.

Ba mai mult, chiar dacă a spus că în 7 februarie participat la prima întâlnire a Biroului Permanent Teritorial Brașov el nu s-a informat nici măcar în ceea ce privește numărul de membri ai organizației județene, din moment ce în timpul conferinței de presă, cifra a fost dată de secretarul general al filialei.

Practic, potrivit datelor oferite de colegul lui din ALDE Brașov, Daniel Zamfir are la dispoziție o „oaste” compusă din 2.401 de persoane, care trebuie să îl ajute să atingă obiectivul stabilit pentru alegerile europarlamentare. Iar obiectivul este unul ambițios: „În sondaje, ALDE are acum 12% – 13%. Nu aș vrea ca la alegerile europarlamentare din luna mai, ALDE Brașov să fie sub acest scor”. El a explicat și cum va reuși partidul să obțină acest rezultat: „O mare parte a populației se regăsește în mesajul ALDE, care luptă împotriva abuzurilor”.

Pe de altă parte, existența pe lista de candidați pentru europarlamentare a unui membru al ALDE Brașov pare a fi informație secretă, din moment ce Zamfir a refuzat să răspundă acestei întrebări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.