PSD Brașov știe dinainte ce va alege: Marius Dunca președinte. Nici măcar Mohaci și Popa nu îl mai contestă

Anii de interimat ai lui Marius Dunca la președinția filialei județene Brașov a PSD se vor încheia în 24 martie, dată la care social-democrații brașoveni au anunțat că vor organiza alegeri interne.




 

Teoretic, (și democratic) oricine se poate înscrie, dar, cei care se vor încumeta să facă acest lucru trebuie să țină cont de decizia din 8 februarie a Comitetului Executiv al PSD Brașov: Marius Dunca susținut pentru funcția de președinte al organizației județene.

Elogiat de colegi… 

Pentru a da greutate mesajului, PSD Brașov a trimis, printr-un comunicat de presă, și declarații de susținere. De exemplu, vicepreședintele Roxana Mînzatu ca mesaj de susținere pentru Dunca:  „Eu am încredere că, la fel ca în cazul fundației, vom alege să folosim cele mai bune materiale pentru construcția de viitor. Marius Dunca are susținerea întregii organizații pentru a ocupa funcția de președinte PSD Brașov și după 24 martie”.

Laude a primit Marius Dunca și din partea lui Viorel Chiriac, care care a explicat și care este miza alegerilor din 24 martie: „Alegerile interne din 24 martie sunt menite să ofere echipei de conducere întreaga legitimitate de care are nevoie, pentru a pregăti cum trebuie următoarele runde de scrutin”.

Mohaci și Popa, cuminți în banca lor

La ședința din 8 februarie, la prezidiu, au putut fi văzuți și Mihai Mohaci și Mihai Popa, adică parlamentarii care în luna decembrie a anului trecut își anunțau demisia și PSD, în semn de nemulțumire față de modul în care este condusă organizația județeană Brașov. Ba mai mult,  în decembrie ei s-au transferat câteva zile în partidul lui Victor Ponta, Pro România, perioadă în care au tunat și fulgerat împotriva lui Dunca. Au revenit repede în PSD. Acum, la ședința Comitetului Executiv al PSD Brașov, eu au stat la masă și, având în vedere că nu au avut nici o reacție publică după anunțul privind susținerea lui Marius Dunca se poate înțelege că, peste noapte, s-au transformat din adversari în susținători ai liderului județean. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.