Adrian Veștea i-a cerut viitorului președinte al Comisiei Europene să modifice legislați de accesare a fondurilor europene

Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, i-a cerut viitorului președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, să modifice legislația privind accesarea fondurilor europene, astfel încât marile proiecte de infrastructură să fie mai ușor eligibile.



 

Prezent la summit-ul Partidului Popular European (PPE), familie politică din care face parte și PNL, președintele liberalilor brașoveni, Adrian Veștea a cerut, de asemenea, realizarea unui ghid unic de monitorizarea a fondurilor europene, pentru toate statele Uniunii Europene.

„În deschiderea Summitului, împreună cu primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene liberali, i-am prezentat domnului Manfred Weber, viitorul preşedinte al Comisiei Europene, parteneriatele de succes dintre administraţiile liberale şi Uniunea Europeană. A fost un bun prilej pentru a cere sprijin în ceea ce priveste modificarea legislației privind accesarea fondurilor europene , atât pentru proiectele mari de infrastructură, precum Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, cât și pentru adoptarea unui ghid unic pentru toată Uniuneaa Europenă în ceea ce privește accesarea și monitorizarea fondurilor europene“, a declarat Adrian Veștea.

 

Președintele Organizației Județene Brașov a PNL, Adrian Veștea, a participat sâmbătă la Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European. Potrivit acestuia, Brașovul a avut la acest summit una dintre cele mai numersoase delegații din țară, formate din primari și lideri locali de organizații liberale. „La momentul prezentării regiunilor, am reprezentat cu mândrie Regiunea 7 Centru și județul Brașov. Mulțumesc echipei mele de la PNL Brașov – care a fost printre cele mai numeroase delegații din țară – pentru loialitate, susținere și încredere“, a mai spus Adrian Veștea. 



 

La Summitul PPE de la București au participat, printre alții, președintele României, Klaus Iohannis și Marku Markula – președinte al Comitetului Regiunilor și Antonio López-Istúriz White- secretarul general al PPE. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.