Amendă de 800 de lei pentru un brașovean care a abandonat deșeurile de construcții pe domeniul public

În plină campanie de curatenie de primăvară, un brașovean a fost amendat cu 800 de lei de către polițiștii locali, după ce a descărcat din remorcă mai mulți saci cu deșeuri de construcții, exact lângă o platformă de gunoi.



 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la orele prânzului, în cartierul Tractorul, când în timpul unei patrulări, polițiștii locali de la Biroul nr. 3 l-au observat pe cetățeanul care încerca să-și arunce din remorcă, direct pe domeniul public, sacii încărcați până la refuz cu resturi din activități de construcție. În remorcă se aflau 13 saci cu deșeuri, care urmau să fie abandonați lângă o platformă de gunoi din zona străzii Ioan V. Socec. Pentru a scăpa de aceste gunoaie era suficient să apeleze la serviciile operatorului de salubritate, conform normativelor în vigoare.

Cetățeanul s-a ales cu o sancțiune contravențională de 800 de lei, conform HCL 149/2017 (Regulamentul de salubrizare şi deszăpezire al municipiului Braşov). De asemenea, sacii au fost ridicați, din zona în care îi abandonase, chiar de brașovean

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.