Alegeri cu final aşteptat la PSD Braşov. Dunca va trebui să aducă 50.000 de voturi la europarlamentare

Alegerile de duminică din PSD Braşov, în care a fost aleasă structura de conducere a Organizaţiei Judeţene, s-au desfăşurat fără nici un fel de probleme sau emoţii. Anunţat de mai bine de o lună ca unic candidat,  Marius Dunca a fost ales cu unanimitate, cu „la vedere“, adică cu mâna ridicată . Tot cu unanimitate de voturi a fost ales şi preşedintele executiv, Mihai Popa fiind, de asemenea, singurul candidat pentru această funcţie. 
 


 
 
Cu unanimitate de voturi, a fost ales şi secretarul general al Organizaţiei PSD Braşov, Viorel Chiriac, dar şi vicepreşedinţii. La Confernţa extraordinară de la Aro Palace au fost convocaţi 171 de membri de partid şi au fost prezenţi 167. 
 

Marius Dunca va trebui să ducă PSD Braşov pe primul loc la europarlamentarele din 26 mai 

În timpul conferinţei, secretarul general al PSD Braşov, Viorel Chiriac, a anunţat obiectivul pentru alegerile europarlamentare din 26 mai:  Vem să obţinem 50.000 de voturi, dintre care 20.000 din municipiul Braşov şi alte 30.000 din restul judeţului. Cu acest rezultat ne-am putea clasa pe primul loc, având în vedere numărul mare de formaţiuni care vor intra în cursa electorală”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.