Concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov, suspendat de instanță

Concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov a fost suspendat până la emiterea unei decizii în instanță, procesul fiind deschis de actualul manager al spitalului, Alexandru Grigoriu, al cărui dosar a fost respins de Comisia de Concurs. 



 

Decizia privind suspendarea procedurii aparține comisiei de concurs, condusă de președintele Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean Brașov, Kadas Andrei, a fost postată pe site-ul spitalului brașovean, în data de 5 martie. 

„Comisia de concurs constituită conform Hotărârii nr.1 / 16.01.2019 a Consiliului de Administrație, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, întrunită astăzi 05.03.2019, ora 10.00, în baza SENTINȚEI CIVILE nr 195/CA din 05.03.2019 decide suspendarea concursului până la momentul pronunțării instanței de fond din dosarul 858/62/2019 aflat pe rolul Tribunalului Brașov”, se arată în decizia comisiei.

Potrivit minutei sentinței civile nr. 195/CA din 05.03.2019 a Tribunalului Brașov, magistrații au dispus suspendarea respingerii dosarului de candidatură, depus de dr. Grigoriu. De asemenea, acestuia urmează a-i fi plătite cheltuielile de judecată, în cuantum de 3.220 lei.  

Dr. Grigoriu spune că a apelat la instanță după ce dosarul i-a fost respins, fiindu-i contestate copii ale unor documente uzuale, care au stat şi până acum la baza dosarelor sale personale, cum ar fi copiile după cartea de identitate sau după diploma de medic.

Odată cu Alexandru Grigoriu a fost respins după prima etapă şi un alt candidat, Romeo Antonino Dobre. Ambii candidaţi au făcut contestaţii, dar acestea au fost respinse de comisiea de concurs.   

În schimb, au trecut de această etapă alți doi candidați, respectiv Nicolae Carp și Diana Croitoru.

Conform graficului, în 5 martie era programată susținerea proiectelor de management , iar anunțarea rezultatelor finale era programată pentru data de 9 martie. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.