FOTO. Tarifele la transportul pe cablu din Poiana Brașov au scăzut. Condițiile de schi sunt foarte bune pe pârtii

Din această săptămână, tarifele pe transportul pe cablu de pe pârtiile din Poiana Brașov scad. De luni, 4 martie, s-au redus tarifele de transport pe cablu în timpul săptămânii, iar din data de 11 martie aceste reduceri se vor aplica și în weekend. Astfel pentru telegondolă și telecabina Capra Neagră se vor utiliza 5 puncte în loc de 6, pentru telecabina Kanzel 4 puncte în loc de 5, pentru telescaun Ruia se vor utiliza 3 puncte în loc de 4, iar pentru telescaun Lupului 2 puncte în loc de 3.



 

Schiorii se pot bucura, în această perioadă de condiții foarte bune de schiat pe pârtiile din Poiană. Stratul de zăpadă este consistent, având 130 de centimetre în partea superioară a masivului Postăvarul și 110 de centimetri în partea inferioară. Cu excepția „S“- ului mare de pe pârtia Lupului, neamenajat, și a părții inferioare a pârtiei Subteleferic, închisă pentru competiția internațională de schi FIS Cup Open, se schiază în condiții foarte bune pe toate pârtiile din masiv. De asemenea, în partea superioară a pârtiei Lupului, până la cabană, astăzi și mâine, între orele 10.00-14.00, are loc Campionatul național universitar de schi, astfel că cei care urcă în masiv sunt rugați să respecte semnalizările pentru zona de concurs.

În prezent, în Poiana Brașov circulă toate instalațiile pe cablu, respectiv cele două telecabine, Capra Neagră și Kanzel, telegondola, cele două telescaune, Ruia și Lupului, și cele două teleschiuri, Bradul și Stadion.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.