Reapar șanțurile pe strada Avram Iancu. Compania Apa lucrează în zonă până la începutul lunii mai. Alte lucrări se desfășoară în Triaj și Săcele

Strada Avram Iancu a intrat din nou în şantier, pentru lucrări de modernizare a reţelelor de alimentare cu apă potabilă. Lucrări similare ale Companiei Apa se desfăşoară şi pe strada Fundătura Hărmanului, unde se fac extinderi şi imodernizări ale reţelei de canalizare. Ambele şantiere vin cu unele restricţii de circulaţie, însă reprezentanţii Companiei Apa.


 

Circulaţie pe o singură bandă, pe strada Avram Iancu

Lucrările de pe strada Avram Iancu se vor desfăşura în perioada 18 martie – 4 mai 2019, timp în care circulaţia în zonă va avea de suferit,  spune reprezentanta Companiei Apa, Alina Bălătescu. De la intersecţia cu strada Morii şi până la intersecţia cu strada Bisericii Române vor fi executate lucrări de înlocuire a conductei de distribuţie a apei potabile, precum şi a branşamentelor.  Circulaţia va fi blocată pe un sens în zona însă vor exista semnalizări corespunzătoare. „Practic, va fi continuat proiectul început în toamna anului trecut, de reabilitare a reţelei de apă potabilă din această zonă, proiect care a fost sistat pe perioada sezonului rece“, a precizat Alina Bălătescu.
 


Pe strada Fundatura Hărmanului, lucrările în desfăşurare vor continua până în data de 29 martie.

Pe strada Fundătura Hărmanului se reabilitează reţeaua de canalizare pentru cartierul Timiş-Triaj. Lucrarea programată constă într-o subtraversare de cale ferată. În timpul intervenţiilor, circulaţia va fi restricţionată pe un sens.  

Extindere a rețelelor de canalizare și la Săcele

Lucrări la reţelele Companiei Apa vor avea loc în această perioadă şi în municipiul Săcele. Pentru Săcele este programată o intervenţie de  extindere a reţelei de canalizare şi montarea de racorduri pe bulevardul George Moroianu, de la intersecţia cu strada Any Endre, până la intersecţia cu strada George Coşbuc. 
 


 
Lucrările fac parte dintr-un contract în valoare de 24,61 de milioane lei, pe care Compania Apa îl desfăşoară, printr-o finanţare prin Programul Operaţional Infrastructură Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.