Miklos Gantz, fostul administrator public al Brașovului, s-a înscris în ALDE și a fost propulsat direct în vârful partidului

Fostul administrator public al municipiului Brașov, Miklos Gantz, s-a înscris în ALDE și este unul dintre vicepreședinții filialei județene, coordonând totodată și campania electorală în municipiu. 

Gantz a fost prezentat oficial joi, la ALDE, el explicând și de ce a ales această formațiune politică: 

„Orientarea mea este una de corectitudine, onoare, dezvoltare și îmbunătățire. De ce ALDE? Pentru că este în prezent sigurul partid care îndeplinește cele două condiții determinante pentru mine de a reveni în politică: pe de o parte, onestitatea și dreptatea, pentru că sunt elemente principale ale statutului ALDE și pe de altă parte, pentru că este un partid care construiește și care face lucruri palpabile pentru toți românii“, a declarat Miklos Gantz. 



Miklos Gantz a fost administrator public al municipiului Brașov până în 2016, când a demisionat și s-a retras din viața publică. Întrebat de ce a luat atunci această decizie și a revenit acum, Miklos Gantz a declarat:

„Plecarea din Primărie a fost legată de o motivație personală, am avut ceva de rezolvat, au fost lucruri pe care a trebuit să le rezolv înainte de a reveni în politică“. 

Gantz am făcut parte din PD, iar ulterior a renunțat la politică. În momentul alianței PD – PNL pentru formarea „noului PNL“, Gantz a precizat că se retrăsese deja din politică. „La momentul acelei alianțe mă retrăsesem politic și nu am avut nicio afiliere politică cu noul PNL. Nu știu dacă  acum, PNL m-ar reprezenta foarte bine“, a spus Miklos Gantz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.