FOTO. Ciotul de autostradă Cristian-Râșnov, circulabil până la sfinele anului? Ministrul Cuc spune că se va lucra zi și noapte

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că pe Autostrada Comarnic – Braşov se va lucra şi noaptea, astfel încât porţiunea dintre Râşnov şi Cristian să fie finalizată în acest an. Ministrul a adăugat însă că este nevoie și de o vreme bună, cu mai puține ploi, care să nu îngreuneze lucrul la terasamentele străzii.



 

„Ritmul va creşte şi se va trece inclusiv la ture de noapte. Avem convingerea că se va finaliza această porţiune până la sfârşitul anului, dacă se va păstra acest ritm accelerat”, a spus Cuc.

Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic – Braşov, respectiv zona dintre Râşnov şi Cristian, are o lungime de 6,3 kilometri + 3,7 kilometri de drum naţional cu patru benzi şi separatoare de sens. 

Pentru a da un ritm accelerat companiei contructoare, Ministerul Transporturilor oferă unele bonificații pentru a finalizarea lucrărilor înainte de termen.



 

„În ciuda tuturor scepticilor şi fricoşilor sau mai puţin fricoşi, contractul semnat de mine în 2017, Râşnov-Cristian, chiar se face. Am decis, astăzi, să fac o inspecţie pe şantierul Braşov – Râşnov, unde ştiţi că am deschis lucrările în urma cu două săptămâni şi vedeţi ca se lucrează. Este un proiect unde vom aplica o metoda nouă. Metoda pe care o aplicăm aici, o vom aplica şi pe Autostrada Transilvania pe secţiunea Biharia – Borş. Dăm bani suplimentari constructorului ca să lucreze în permanenţă“, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.