Ialomițianu demisionează din PNL Brașov și aruncă săgeți spre George Scripcaru: El dă avizul pentru tot în PNL

Fostul ministru al Finanțelor Publice, Gheorghe Ialomițianu și-a anunțat în această dimineață pe Facebook, demisia din partid, și spune că nu are ce să le reproșeze colegilor. Contactat de stiripesurse.ro, Ialomițianu a aruncat în schimb, săgeți spre primarul Brașovului, George Scripcaru, despre care spune că, în continuare,  este cel care conduce PNL, în ciuda faptului că s-a suspendat din funcție, în momentul în care dosarul instrumentat de DNA pe numele său a ajuns în instanță. 

  „Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că nu am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflexie”, a spus Ialomițianu, citat de stiripesurse.ro.

„George Scripcaru trebuia să îmi dea avizul”

Fostul deputat brașovean ne-a declarat că pentru orice candidatură sau participare la acțiuni publice avea nevoie de acordul lui George Scripcaru. „Când am candidat pentru o funcție în Biroul Permanent al PNL Brașov, președintele Organizației Județene, Adrian Veștea, mi-a spus că trebuie să obțin avizul de la George Scripcaru. De asemenea, recent, în timpul unor discuții cu liberalii din Bartolomeu, oamenii au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiunile partidului. Răspunsul a fost același: trebuie să vorbesc cu Scripcaru”, a spus Ialomițianu. 

Nu în ultimul rând, Gheorghe Ialomițianu a declarat: „îmi pare rău că președintele PNL Brașov vrea să fie dependent de două persoane, respectiv George Scripcaru și Adrian Oprică”

În ceea ce privește viitorul său politic, Gheorghe Ialomițianu spune că se va gândi până la toamnă ce va face cu cariera sa politică. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.