Mesajul lui Adrian Oprică către Ialomițianu: în 2008, o întreagă organizație a muncit pentru ca el sa să devină deputat. Acum trebuia să pună umărul la schimbarea de generaţii din PNL

Ca urmare a anunțului făcut de fostul vicepreședinte PNL Brașov, Gheorghe Ialomițianu, privind demisia sa din partid, președintele Organizației Municipale Brașov, Adrian Oprică, a spus că declarațiile fostului deputat liberal, referitoare la conducerea de către altcineva a partidului, sunt cel puțin deplasate, dar că atunci când cineva părăsește un partid, apar și astfel de declarații. „Orice astfel de situaţie în care un membru pleacă dintr-un partid, indiferent de numele lui, aduce de la sine şi astfel de declaraţii mai mult sau mai puţin reale, pentru că fiecare are propria lui interpretare. Totuşi, să apari public şi să spui că PNL este condus de alte persoane decât  cele din funcţiile de conducere este cel puţin deplasat”, a declarat Adrian Oprică.



În ceea ce privește implicarea primarului George Scripcaru în partid, Adrian Oprică spune că  este vorba  despre  o colaborare administrativă pentru dezvoltarea orașului, așa cum a fost ea asumată încă de la început de ambele părți:  „Primarul George Scripcaru este un nume reprezentativ în politica braşoveană cu care PNL are un parteneriat de susţinere, pe care ni l-am asumat public de câte ori am avut ocazia”.

Liderul Organizației Municipale Brașov a subliniat că în acest moment toți oamenii din partid pun umărul la reconstruirea lui, de aceea ar fi fost de așteptat ca și Gheorghe Ialomițianu să contribuie la acest proces, așa cum în trecut și alții au făcut-o, pentru ca în final, în Parlament să ajungă cei mai buni oameni.



„Este păcat că Gheorghe Ialomiţeanu nu a înţeles că în acest moment trebuia să rămână şi să pună umărul la schimbarea de generaţii, pentru că, aşa cum în 2008 o întreagă organizaţie a muncit pentru ca el să ajungă deputat, acum trebuie să muncim pentru alţii. Alegerile din 26 mai ne-au arătat clar că se impune o schimbare de generaţii pe care şi PNL trebuie să o facă. Dacă după ani la rând a fost susţinut şi asumat la membru PNL, alege să părăsească partidul, nu pot decât să îi mulţumesc pentru ce am realizat împreună şi să îi doresc succes mai departe. În PNL ne dorim oameni loiali unii altora şi nu în ultimul rând corecţi faţă de tot ce s-a întâmplat în trecut în ceea ce îi priveşte…”, a încheiat președintele organizației PNL Brașov.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.