O avarie produsă de muncitorii care lucrează pe str. Avram Iancu lasă „pe uscat“ locuitorii de pe două străzi

O avarie produsă de muncitorii care lucrează pe str. Avram Iancu lasă fără apă locuitorii de pe două străzi. Reprezentanții Companiei Apa anunță că firma care execută lucrări pe strada Avram Iancu a avariat o conductă de alimentare cu apă, astfel că apa va fi oprită până la ora 12.00 în zona AVram Iancu nr. 1 – 31 și pe Dealul Cetății nr. 2 – 38 și 27 – 75.



„Echipele noastre sunt în teren și lucrează la remedierea situației. Estimăm că furnizarea apei va fi reluată până la ora 12.00.  Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat“, a anunțat Compania Apa. 

Str. Avram Iancu este în lucru acum pentru modernizarea rețelelor de apă. Artera este inclusă, alături de străzile Castanilor, Cuza Vodă, Iuliu Maniu, 15 noiembrie, Lucian Blaga, Nicolae Titulescu, Serii, Petru Rareș, Toamnei, Zizinului, Saturn, Barbu Văcărescu, Carierei și Griviței într-un contract de reabilitare și extindere a distribuției de apă potabilă și canalizare, care a început în luna august a acestui an și se va termina în februarie 2020 (la care se adaugă o perioadă de 36 de luni de notificare a defectelor). Valoarea întregului contract derulat din fonduri europene este de aproximativ 19. 240.000 de lei, inclusiv TVA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.