FOTO. Accident grav pe Transfăgărășan. DRDP Brașov reamintește că circulația pe DN7C este interzisă pe timpul nopții

Cinci persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident rutier care a avut loc pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, a anunţat Salvamont Sibiu. 

Din primele informaţii, se pare că o maşină s-a răsturnat într-o prăpastie pe Transfăgărăşan, potrivit IPJ Sibiu.

„DN 7C, Transfăgărăşan, în apropiere de Bâlea Lac, apel 112 prin care se anunţă că un autoturism, s-a răsturnat într-o prăpastie“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Rprezentanţi ai Ambulanţei Sibiu au indicat că ar fi vorba de doi bărbaţi şi două femei rănite, cu vârste între 18 şi 19 ani. 

La rândul lor, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) spun că a fost vorba despre un accident cu patru răniți pe DN7C și reamintesc că există o prevedere legislativă care interzice ciculația pe o porțiune din Transfăgărășan, pe timpul nopții. 



„Din păcate azi-noapte a avut loc un accident grav pe DN7C – Transfăgărășan în urma căruia patru tineri au fost răniți. Vă reamintim că în conformitate în Regulamentul de funcționare a DN7C – Transfăgărășan (AND 524/2015), articolul 4.1, circulația este interzisă pe timpul nopții între Bâlea Cascada (SB) și Piscul Negru (AG)“, a transmis purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.