PLUS Braşov şi-a ales conducerea şi a stabilit 3 variante în care va aborda alegerile locale şi parlamentare din 2020

PLUS Braşov şi-a ales echipa de conducere, în urma Convenţiei Judeţele care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Preşedinte al filialei Braşov a fost ales Ovidiu Şuteu, alături de echipa sa , cu patru patru membri ai Biroului Filialei Judeţene Braşov: Nicolae Iorga, Simona Tulbure, Alexandru Anghel şi Lucian Victor Cazacu, cei trei membri ai Comisiei Judeţene de Integritate şi Arbitraj Braşov: Zoltan Szenner, Laura Elena Lefter şi Luminiţa Puia, cei trei membri ai Comisiei Judeţene de Cenzori: Ovidiu Radu, Marius Ciprian Munteanu şi Mihăiţă Crăciun şi cei 49 de delegaţi care vor participa la Convenţia Naţională. 



Preşedintele filialei PLUS Braşov este medic veterinar, stabilit în 2015 la Braşov. El lucrează în prezent ca director general pentru România şi Republica Moldova, al unei companii farma- vet. 

Preşedintele filialei şi echipa sa vor avea un mandat de doi ani, timp în care spun că se vor concentra pe dezvoltarea organizaţiilor din judeţ, denumite „comunităţi locale“. De altfel, organizarea partidului în astfel de „comunităţi locale“, ce au cel puţin 8.500 de locuitori, reprezintă o inovaţie pe care PLUS o aduce în ceea ce priveşte organizarea internă. În prezent, filiala Braşov are structuri în municipiul Braşov, în oraşele Râşnov şi Zărneşti, în municipiul Codlea, la Sânpetru şi la Bod, iar în următoarea perioadă vor fi constituite unele noi şi în Făgăraş, Victoria şi Rupea. Tot în următoarea perioadă se va definitiva organizarea internă, prin înfiinţarea unor departamente noi.
„Avem departamente de Organizare, Trezorerie, Strângere de fonduri, Comunicare şi Resurse Umane şi rectitare. Ne dorim şi un departament rural. La nivel naţional, există un astfel de departament, coordonator fiind un membru al organizaţiei noastre, George Căţean. Noi sperăm ca şi în judeţ, acest departament să fie gestionat de un bun profesionist”, a spus Ovidiu Şuteu, noul preşedinte PLUS Braşov.



3 variante pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020

Noua conducere a PLUS Braşov a vorbit ieri şi despre modul în care va aborda alegerile de anul viitor. Dacă preşdintele Ovidiu Şuteu spune că „în plan local, vom respecta deciziile luate de conducerea naţională a partidului“, în ceea ce primeşte alegerile locale din 2020, Oana Bogdan, membri în Biroul Naţional al PLUS a declarat că există trei variante luate în calcul, atât pentur locale, cât şi pentru parlamentare, în 2020.

„O variantă este să ne aşezăm la masă cu USR, pentru a stabili o listă comună. De asemenea, luăm în calcul alegeri primare, în partid, pentru desemnarea candidaţilor. A treia modalitate este aceea de a face sondaje“, a declarat Oana Bogdan, care a precizat că la nivel local, PLUS ia în calcul inclusiv discuţii şi negocieri cu PNL şi cu FDGR.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.