Consiliul Județean Brașov alocă peste 2,2 milioane lei pentru tichetele de vacanță ale angajaților proprii și din instituțiile subordonate

Consiliul Județean Brașov alocă peste 2,2 milioane lei pentru tichetele de vacanță ale angajaților proprii și din instituțiile subordonate. Decizia este cuprinsă într-un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării plenului, în ședința de joi.

Dacă la începutul anului, tichetele de vacanță pentru angajații din aparatul propriu al CJ și din instituțiile subordonate au fost scoase de pe lista de cheltuieli, acum administrația județeană a găsit banii necesari.

Este vorba despre 2,205 milioane de lei, din care cea mai mare sumă – 1,390 milioane lei, va fi folosită pentru voucherele de vacanță ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. De altfel, această instituție are cel mai numeros personal din toate cele subordonate CJ. 

Pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Braşov va fi alocată suma de 310.300 lei, iar pentru Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” , 124.700 lei.
 
Pentru celelalte instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Braşov, sunt alocate sume cuprinse între 6.550 lei (Muzeul de Etnografie) şi 68.150 lei (pentru Muzeul Judeţean de Istorie). 

Rămâne de văzut dacă angajații le vor primi în timp util și vor reuși să-și ia concediu pentru a le putea folosi în acest an, în programe precum „Litoralul pentru toți“. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.