FOTO&VIDEO. Accident violent cu 2 morți și 3 răniți, pe DN13, la ieșirea din Rupea

Doi bărbaţi au murit, iar două femei şi un copil au fost răniţi, vineri dimineaţa, într-un accident pe DN13, la ieșirea din localitatea Rupea, spre Sighișoara, în județul Brașov. 



Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în această dimineață, în jurul orei 7.20, un autoturism a pătruns pe contrasens, pe un segment de drum în curbă, şi a intrat în impact cu un autotren. După producerea accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri, pentur mai bine de o oră. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a informat că, la sosirea echipajelor de descarcerare şi prim-ajutor, trei victime erau încarcerate. Dintre acestea, doi bărbaţi au prezentat leziuni incompatibile cu viaţa.



Copilul care a fost rănit în accident, în vârstă de 3 ani, conştient, a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Rupea şi transportat la spital. Celelalte două victime, două femei, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov. Potrivit Agerpres, toate victimele erau ocupanţi ai autoturismului implicat în accident.

**

Foto&Video - ISU Brasov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.