Corona, spectacol la București, în deschiderea Ligii Naționale. 3 junioare din echipa Brașovului au debutat cu gol în poarta Paulei Ungureanu

Handbalistele Coronei au început cu dreptul startul de campionat. Echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton a câştigat la scor 30-20 (14-9) meciul cu Rapid Bucureşti, partidă în care, la Corona au debutat cu gol în liga naţională, trei junioare, şi anume, Alicia Gogârlă, Valentina Soreanu şi Georgiana Olaru. De asemenea, tot debut a fost şi pentru Oana Căprar, care deşi nu mai este însă junioară, provine tot din centrul de copii şi juniori al Coronei.


Partida de la Bucureşti a fost dominată de la un capăt la altul de braşovence, care cu o apărare exemplară şi cu Daciana Hosu în zi de graţie a ţinut în permanenţă adversarul la distanţă.

Pentru Corona au marcat: Tîrcă 7, Chiricuță 6, Ciuciulete 5, Buceschi 4, Laslo 2, Neagu 2, Bucur 1, Gogîrlă 1, Olaru 1, Soreanu 1.

La finalul partidei, antrenorul Ion Crăciun a declarat că este mulţumit de acest start foarte bun al echipei, dar şi de faptul că jocul i-a dat posibilitatea de a trimite în teren jucătoare foarte tinere:

„Faptul că am început cu o victorie este o mare mulțumire pentru noi, mai ales că am aliniat o echipă cu o medie de vârstă fragedă. Ne-au lipsit trei jucătoare din formula de bază, dar sunt mulțumit că echipa s-a mobilizat și a obținut un succes important. Ne bucurăm și pentru faptul că putem promova jucătoare tinere, deoarece ele sunt viitorul pentru echipa națională a României. Sperăm să avem un campionat cât mai bun”.

Căpitanul Coronei, Georgiana Ciuciulete a spus la rândul ei că victoria echipei a fost pe deplin meritată, după jocul bun pe care ea şi colegele l-au reuşit:

„Este o victorie meritată, iar startul de sezon ne mulțumește. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, cu un public deosebit. Consider că merităm acest succes și le dorim rapidistelor mult succes în actuala ediție de campionat”, a spus Georgiana Ciuciulete. 

Corona va juca săptămâna viitoare pe teren propriu, contra formației Dunărea Brăila. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.