PMP Braşov a mai „transferat“ doi liberali

PMP Braşov a prezentat azi noile „achiziţii“, care se vor ocupa de dezvoltarea structurii interne a filialei. Este vorba despre Ana Nicolaescu, ce va coordona viitoarea organizaţie municipală de femei a partidului, şi Constantin Radu-Iov, care va coordona viitoarea organizaţie de seniori. 

Potrivit preşedintelui PMP Braşov, Costel Mihai, niciuna dintre aceste organizaţii nu a existat până în prezent.

„Fiind un partid mic, până acum am avut altă abordare, urmărind să ne facem cunoscuţi mai ales în rândul tinerilor dar şi în mediul online. Mă bucur însă că avem colegi noi, unii dintre ei cu experienţă în administraţie – şi aici mă refer la Sergiu Chifu şi Radu Iov Constantin, care au fost consilieri locali în mai multe legislaturi şi cu care m-am înţeles bine până acum. În ultima perioadă am înscris în PMP Braşov şi oameni care pot aduce exact ceea ce ne-a lipsit până acum: structuri locale, structuri de cartier“, a declarat Costel Mihai. 

Ambii membri prezentaţi azi de PMP vin de la PNL, după cum a precizat secretarul general al organizaţiei judeţene, Sergiu Chifu. Ana Nicolaescu a fost membru al PNL în ultimii patru ani, după cum a confirmat, lucrând în organizaţia de cartier Noua, iar Constantin Radu-Iov a fost consilier local PNL în ultimele două legislaturi, din organizaţia de cartier Astra. Acesta din urmă a demisionat „cu scântei“ din PNL chiar în ziua în care în şedinţa Biroului Politic era pe masă decizia de excludere a sa. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.