FOTO. A început curățenia de toamnă în cele două parcări nedeschise de pe Tronsonul 2 al Ocolitoarei Brașovului. Estimarea DRDP Brașov: vor fi funcționale în 4 octombrie

Antreprenorul care a construit cele două parcări de pe tronsonul 2 al Ocolitoarei Municipiului Brașov  face în aceste zile ultimele retușări înainte de deschiderea lor, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov. 

Directorul DRDP Brașov a declarat că intervențiile sunt minore, iar joi, 3 octombrie se va constitui comisia de recepție a celor trei parcări. „Tot joi, cred că se va semna procesul verbal de recepție a celor două parcări, urmând ca acestea să tracă în administrarea DRDP Brașov. De vineri, 4 octombrie, cele două parcări ar urma să fie deschise. De altfel, din 4 septembrie intră în vigoare și contractul de servicii pentru paza și întreținerea celor două parcări”, a declarat Stancu. 

 Cele două parcări au fost amenajate în anul 2016, dar au stat închise în toată această perioadă, din cauza unui proces între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și constructor, respectiv Asocierea  Viarom Construct SA – Maxidesign SRL – Beta Cops SRL. Recent, CNAIR a obținut o sentință favorabilă. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.