Prezența de aproape 130% la o secție de vot din Poiana Brașov. Care sunt cele mai bune prezențe la urne, în județul Brașov

Secția amenajată în Poiana Brașov înregistrează, și la aceste alegeri, o prezență record. Până la ora 14.00, la secția nr. 44 de la Vila Orizont votaseră 421 de persoane, deși pe liste sunt înscrise 328 de persoane, ceea ce înseamnă 130% prezența.



Pe liste permanente au 67 de persoane, iar restul, pe liste suplimentare, fiind vorba despre alegători care au domiciliul în afara Brașovului. 

Până la ora 14.00, prezența la vot la Brașov 31% dintre cetățenii înscriși pe liste. Cele mai mari prezențe în municipiul reședință de județ s-au înregistrat la câteva secții amenajate la Colegiul Național Unirea (45%), Școala gimnazială nr. 15 (44%), Liceul Andrei Mureșanu (42%), Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă (40%) și Școala gimnazială nr. 8 (40,5%).



În județ, o prezență mare, la ora 14.00 era la secția amenajată la Centrul ce cultură Mihail Săulescu, din Predeal, cu 71% și la secția de vot din satul Luța, 65%. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.