Compania Apa Brașov a lansat aplicația de mobil care permite inclusiv plata online a facturilor

Compania Apa Brașov a lansat aplicația mobilă ApaBrașov Mobile, care permite clienților să aibă un acces facil și rapid la informații referitoare la serviciile oferite. Aplicația se poate descărca dejapentru iOS și Android.

Este o aplicație destinată tuturor clienților, înclusiv celor care locuiesc la bloc, adică cei care nu au contract direct cu Compania Apa, ci prin intermediul asociațiilor de proprietari. Una dintre noutățile foarte importante pe care le aduce aplicația constă în faptul că orice client va primi un sms când apa va fi oprită pe strada sa ari atunci când se fac lucrări planificate în zonă.

De asemenea, se pot vedea ultimle 12 facturi plătite sau istoricul ultimelor 12 plăți.  „Tot  cu acestă aplicație se poate transmite indexul de consum sau se poate face o medie a consumului și, foarte important, se pot face plăti online prin Apa Brașov Mobile“, a explicat Alina Bălătescu, reprezentanta Biroului de Comunicare și Relații Publice al Companiei Apa Brașov.

Tot prin aplicație, oricine poate notifica un incident la rețelele Companiei Apa, „așezându-le“ pe o hartă online disponibilă pe aplicație. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.