Surorile Fanciscane vor încasa o chirie de peste 31.000 lei/lună, pentru Liceul de Muzică „Tudor Ciortea“ din Brașov

Asociația Comunitatea Surorilor Franciscane solicită Municipalității o chirie de 31.114 lei/lună, pentru clădirea în care își desfășoară activitatea Liceul Vicațional „Tudor Ciortea“. Imobilul, cu două corpuri, situat pe strada Colonel Buzoianu nr. 1-3 a fost redat Asociației printr-o decizie emisă în 12 decembrie 2018, de către Comisia Specială de Retrocedare. În acest an, pe 29 octombrie, a fost semnat și procesul verbal d epredare-primire și imediat au început negocierile pentru chirie.  Consiliul Local va supune aprobării în ședința de marți, 10 decembrie, contractul de închiriere dintre asociație, municipiu și liceu. 



Clădirea de pe str. Colonel Buzoianu nr. 1-3, cu cele două corpuri, are o suprafață desfășurată de 4976 metri pătrați și teren aferent în suprafață de 2342 metri pătrați.

Despre clădirea Liceului de Muzică „Tudor Ciortea“ s-a discutat în mai multe rânduri până acum, în luna martie primarul Brașovului, George Scripcaru, declarând atunci că Municipalitatea ar vrea să preia imobilul pe o perioadă de zece ani sau mai mult, fără a plăti chirie, dar făcând, în schimb investiții în reabilitare, dată fiind situația în care acesta se află.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.