A treia zi de căutare a băiatului dispărut la Bogata. Scafandrii de la ISU continuă să „perieze“ apele înghețate ale Oltului

Scafandrii ISU Brașov, a treia zi de căutare în apele Oltului, a băiatului dispărut la Bogatata Olteană, comuna Hoghiz.Scafandrii de la ISU Brașov au pornit, pentru a treia zi consecutiv, căutările în apele înghețate ale Oltului, în încercarea se a-l găsi pe băiatul dispărut în zona satului Bogata Olteană.

Autoritățile bănuiesc că băiatul în vârstă de 14 ani a căzut în apă duminică, jucându-se cu prietenul său, tot un băiat de 14 ani, care a fost găsit în aceeași zi, pe malul râului, cu semne vitale slabe și a murit la spital. Autoritățile bănuiesc că cei doi se jucau pe râu, iar gheața s-a rupt cu ei și au căzut în apă.

Căutările continuă și pe uscat, participând și azi, echipe de polițiști, jandarmi și cadre de la ISU și voluntari.Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 18,00, cu privire la faptul că doi adolescenţi de 14 ani au plecat în sat, la joacă, şi nu s-au mai întors acasă. (Detalii AICI și AICI)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.