PNL vrea să câștige primăria Bran cu un funcționar de la Primăria Moieciu

PNL Brașov și-a desemnat candidatul la Primăria Bran. Acesta este Cosmin Feroiu, actual consilier local al comunei Bran. 

În vârstă de 39 de ani, Feroiu este economist, iar de 16 ani lucrează la Primăria comunei Moieciu.  În 2016 el a candidat, de asemenea, pentru funcția de primar la Bran, obținând 650 de voturi. 

Printre proiectele pe care Cosmin Feroiu vrea să le implementeze rapid la Bran este cel care vizează extinderea canalizării în satul Șimon. Pentru acest proiect, la sfârșitul anului trecut, a fost semnat un contract de finanțare de 22 de milioane de lei, prin PNDL, lucrările fiind programate să înceapă în martie-aprilie, atunci când condițiile meteo o vor permite. 

De asemenea, Feroiu propune, ca proiect de implementat în regim de urgență la Bran, retehnologizarea actualei statii de epurare a comunei, pentru a corespunde necesităților, în condițiile în care și rețeaua de canalizare se va extinde. Alimentarea cu apă a satului Predeluț, prin realizarea unei statii de pompare și a unui bazin de 80 de mc, este un alt proiect despre care Cosmin Feroi, actual consilier local la Bran, spune că trebuie implementat cât mai repede.

Cosmin Feroiu s-a arătat interesat și de domeniul sportiv. El vorbește despre reînființarea echipei de fotbal a comunei dar și despre susținerea sporturilor de iarnă, care au tradiție la Bran. 

Din punct de vedere al turismului, un al punct important pentru comună, Cosmin Feroiu spune că pe lângă Castelul Bran, care este principala atracție turistică, localitatea ar putea studia și posibilitatea de a organiza, în perioada sărbătorilor de iarnă, un târg de Crăciun, care să devină un obiectiv în plus pentru turiști.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.