Șerban Todorică predă ștafeta la Prejmer. Noul candidat al PNL pentru primărie este un tânăr de 27 de ani

PNL se va înscrie în cursa pentru primăria Prejmer cu un nou candidat, după ce actualul primar Șerban Todorică a decis să nu mai candideze.  Șerban Todorică a stat în funcția de primar al comunei Prejmer timp de cinci mandate. Noul candidat cu care PNL vrea să recâștige primăria Prejmer este Mihai Apafi. 

„Fac un gest de normalitate pe care îl întorc spre tinerii din Prejmer, care m-au susținut atâția ani. Este firesc ca la un moment dat să te retragi mai ales când ești convins că anii petrecuți într-o funcție îți crează oportunitatea de a face altceva. Voi rpmâne ancorat la problemele județului și cred că partidul va folosi cunoștințele și experiența pe care le-am cumulat până acum“, a declarat actualul primar al Prejmerului, Șerban Todorică. 

Mihai Apafi împlinește 27 de ani pe 3 martie și este președinte al PNL Prejmer. El a fost consilier al primarului din 2016 iar în prezent este administrator al comunei Prejmer, din noiembrie 2019. Unul dintre proictele pe care le promite Mihai Apafi în acest moment este un skate park la Prejmer pentru adolescenți și tineri.  

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.