Spitalul Județean Brașov impune limite pentru vizitarea pacienților, după ce a fost declarată epidemia de gripă

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov limitează programul de vizită pentru pentru aparținătorii pacienților, după ce la nivel național a fost declarată oficial epidemia de griăpă. Directorul medical al Spitalului, dr. Cătălin Mișarcă, a anunțat că programul de vizită va fi astfel limitat la două ore, între 15.00 și 17.00, în fiecare zi.

Pe de altă parte, va fi menținut intervalul 12.00 – 13.00 de acces pentru relații legate de pacient.

Fiecare pacient va putea primi în acelasi timp un singur vizitator cu limită maximă de ședere de 30 de minute în secții și maxim zece minute în secțiile de Terapie Intensivă. De asemenea, accesul la serviciile de ambulator de la parterul pavilionului central al persoanelor sosite cu mijloace proprii se va face pe baza listelor de programare care vor fi preluate în fiecare dimineață de către serviciul administrativ și predate gardianului de la intrare. Tot ca o măsură dictată de epidemia de gripă, pacienții programați la intenare vor fi triați la biroul de intenări de către personalul secției în care urmează să se interneze.

În plus, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov a dispus și închiderea acesului în parcul Marzescu, dinspre strada Sitei. Intrarea în pavilionul Mârzascu se va face doar prin strada Cuza Vodă. „Se vor reface circuitele de intrare în Pavilionul Marzescu 1 șie vor fi afișate pentru pacienți“, a mai anunțat conducerea spitalului, care cu această ocazie a solicită pacienților și aparținătorilor să nu insiste să intre în spital și să respecte serviciul de pază. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.