VIDEO. Trei drumuri naționale, închise la limita cu județul Brașov. Unul dintre ele ar putea fi deschis abia peste câteva zile

Codul roșu de vânt și vijelii lovit din plin județene învecinate Brașovului. Astfel, în cursul zilei de ieri au fost închise pentru perioade mai scurte sau mai lungi drumuri naționale din Harghita și Covasna. Seara a fost închis timp de câteva ore DN 11 Brașov-Bacău (din cauza unor arbori căzuți pe suprafața carosabilă în zona Oituz), care a fost redeschis în cursul nopții.

Nici noaptea nu a fost mai liniștită. La ora 21.00, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că se închide DN 1A, după ce la limita județului cu Brașovul au căzut pe carosabil mulți arbori, cel mai probabil, din cauza unei alunecări de teren. Estimarea celo de la DRDP este că eliberarea drumului va dura câteva zile. Pe același drum, la miezul nopții, drumarii brașoveni și lucrătorii ISU au intervenit pentru a elibera un TIR. Șoferul a scăpat ca prin urechile acului, reușind să iasă din cabină înainte ca un arbore să cadă pe cabina TIR-ului. 

La miezul nopții a fost închis și DN 73, din cauza unor arbori căzuți pe segmentul din județul Argeș. De asemenea, potrivit informațiilor DRDP Brașv, la această oră este închis și DN 10, în zona Buzău – Siriu. 

De asemenea, pe raza DRDP Brașov, la această oră mai sunt închise DN12C Lacu Roșu (km 5+000 – km 32+000)
– DN13B Praid – Borzont (km 3+000 – km 33+000). 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.