Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov a demisionat

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov a demisionat, potrivit mytex.ro. Conform sursei amintite, Ramona Ionescu ar fi anunțat decizia în timpul unei ședințe tensionate ce s-a desfășurat la sediul Consiliului Județean Brașov.

Decizia vine în plină criză a coronavirusului. 

UPDATE ora 9.00: Decizia a fost confirmată pentru brasovmetropolitan.ro și de Consiliul Județean Brașov în coordonarea căruia se află Spitalul de Boli Infecțioase, însă reprezentanții administrației județene au precizat că la această oră demisia nu este înregistrată oficial.

Potrivit contractului de management pe care dr. Ramona Ionescu l-a semnat pe o perioadă de trei ani, in cazul unei demisii ea trebuie să ofere o perioadă de preaviz de 30 de zile.

UPDATE 12.30: Prin ordinul președintelui CJ Brașov, Adrian Vestea, la conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase a fost numită o nouă conducere, formată din doi medici cu experiență în epideniologie și boli infecțioase. 

In acest moment, la nivelul județului Brașov nu sunt cazuri de infectare cu coronavirus înca însa peste 30 persoane venite din străinătate au fost băgate direct îm carantină îm noaptea de miercuri spre joi. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.