VIDEO. Iohannis: „După ce se termină această criză, vom face o evaluare la sânge a sistemului spitalicesc”

Președintele Klaus Iohannis a spus sâmbătă, după ce a mers în vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL II, că „lucrurile vor fi mai grave” în ceea ce privește criza provocată în România de coronavirus și că se așteaptă „la o creștere a numărului bolnavilor”.

„Suntem pregătiți acum, dar luăm măsuri pentru a fi și mai pregătiți. O parte semnificativă revine fiecărui român în acest demers împotriva coronavirusului. Evitați contactul cu alți oameni, evitați să vă atingeți, să îmbrățișați, respectați toate normele de igienă. Este o perioadă grea. Lucrurile vor fi mai grave. Ne așteptăm la o creștere a numărului bolnavilor. Și statul se pregătește din ce în ce mai bine. Împreună vom trece prin această criză”, a declarat Iohannis.

Iohannis a declarat acestea în contextul vizitei sale la spitalul de campanie pentru pacienții infectați cu coronavirus, secție externă a Spitalului Militar Central.

„Este pregătit să primească pacienții cu simptome de COVID-19. Spitalul încă nu este dat în funcțiune, iar în următoarele ore va primi toate acreditările și va fi intra în funcțiune”, a spus Iohannis.

Președintele a spus că „după ce se termină această criză, vom face o evaluare la sânge a sistemului spitalicesc și vom lua toate măsurile pentru a avea dotările pentru a face față oricărei situații, și unei epidemii, și unui dezastru”.

Declarații la finalul vizitei președintelui, Klaus Iohannis și a premierului, Ludovic Orban la Spitalul Militar de Campanie ROL II, secție externă a Spitalului Militar Central

Declarații la finalul vizitei președintelui, Klaus Iohannis și a premierului, Ludovic Orban la Spitalul Militar de Campanie ROL II, secție externă a Spitalului Militar Central

تم النشر بواسطة ‏‎Ministerul Sănătăţii – România‎‏ في السبت، ٢٨ مارس ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.