Circulația între Camera de Comerț și Ceasu’ Rău va fi afectată de lucrările la rețelele de apă. Intervențiile încep mâine

Lucrările de modernizare a rețelelor de apă, din fonduri europene, încep miercuri, 10.06.2020, pe bulevardul Iuliu Maniu, pe prima bandă, pe direcția Camera de Comerț –  Ceasu’ Rău. Acestea se vor desfășura pe prima bandă de circulație și în zona parcărilor de pe trotuar, pe partea stângă, în sensul de mers către centrul orașului. În cursul zilei de astăzi, 9 iunie, se vor realiza sondaje pe bulevard, pentru a stabili traseul optim de montare pentru conducte.

„Traficul auto, precum și cel pietonal vor fi, de asemenea, afectate de lucrări. Estimăm că termenul de finalizare al lor este 20 iunie 2020. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător”, spun reprezentanții Companiei Apa. 

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.