Sistemul de Gospodărire a Apelor Braşov funcţionează „pe avarie” din cauza COVID-19. 10 angajaţi sunt confirmaţi cu infecţia

Sistemul de Gospodărire a APelor Brașov, instituție parte a Administrației Bazinale Olt din subordinea Apelor Române a ajuns să lucreze pe „cota de avarie” din cauza infecţiilor cu coronavirus, care i-au afectat pe angajaţi. 

Ing. Mihai Uţă, directorul SGA Braşov, spune că în prezent instituţia sa are zece angajaţi infectaţi cu COVID-19. Niciunul nu este însă într-o stare gravă, din fericire. „Șapte dintre angajați sunt în prezent internați, iar alți trei în izolare”, a declarat ing. Mihai Uță.

Situaţia infectărilor a afectat activitatea instituţiei, mai ales că la unele servicii au rămas doar câţiva oameni. 

„La <<Avizare>> mai lucrează acum o singură persoană. În aceste condiții nu se mai preiau documentele pentru care trebuie să emitem avize. Sunt soluționate numai acesle situații urgente”, a declarat ing. Mihai Uță.

Până acum, la Sistemul de Gospodărire a Apelor Braşov au existat nu mai puţin de 31 de suspiciuni de infecţie cu noul coronavirus, multe dintre ele confirmate. 

1 Comentariu

  1. Ce a uitat să spună tovarășu’ director e că el personala trimis oamenii pe teren în plină stare de urgență( motivând că trebuie să aducă bani), că a permis accesul în birouri clienților speciali( a se citi sponsorilor PSD-ului), că nu a luat nici o măsură de protecție a angajaților în lunile martie și aprilie ( el oricum vine la serviciu o oră dimineața și una la sfârșitul programului și se preface că muncește, activitatea preferată fiind colectarea șpăgilor de la balastiere). Mai mult decât atât, la începutul pandemiei a avut grijă să trimită ssm-istul forțat în concediu. Doar cu rugăminți se poate primi o mască pe săptămână, iar dezinfectant au adus doar de o lună. Tot ce se întâmplă acum la SGA se datorează politrucilor puși la butoane de PSD și susținuți de UDMR prin Barabas baci, adică Uță, Pomîrleanu, Mănăilă,Boțone, Stănculescu și încă vreo câțiva, nume pe care dacă le dați o căutare pe google aveți de ce vă minuna. Cât timp sunt ținuți șpăgarii ăștia în funcții, această instituție va fi doar o sursă de îmbogățire pentru câțiva borfaș.. pardon oameni de afaceri respectabili din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.