Un ghimbăşean vrea să facă bazin de înot destinat special copiilor din comunitate

Un ghimbăşean, fost consilier local al oraşului şi consilier judeţean în 2016 – 2018, vine cu o iniţiativă creativă pentru creşterea şi dezvoltarea sănătoasă a copiilor din Ghimbav. Ionel Spinean propune administraţiei locale construirea unei piscine destinate exclusiv copiilor, care să fie ridicată în zona noului cartier, unde există, pe de o parten, un teren liber, iar pe de altă parte, şi unitate de învăţământ preşcolar în extensia.

„Ideea nu este una nouă pentru această zonă a judeţului Braşov. În municipiul Săcele există un astfel de bazin de înot destinat exclusiv copiilor, unde cei mici pot învăţa să înoate alături de instructori specializaţi. Ghimbavul are, din punctul meu de vedere, şi terenul dar şi resursele necesare, iar pentru copii ar fi binevenit, mai ales că a crescut şi va creşte în continuare numărul lor. Ne asigurăm astfel că cei mici vor creşe frumos şi sănătos, iar părinţii vor veni să îi aducă cu drag la creşă şi la grădiniţă, ştiind că în apropiere se află şi un astfel de bazin de înot unde copiii îşi pot continua ziua sub supraveghere specializată”, a explicat Ionel Spinean.

Fostul consilier judeţean propune o regâmdire a proiectului de grădiniţă cu creşă, din carterul Florilor, astfel încât acesta să cuprinsă şi bazinul de înot şi să se creeze astfel un complex pentru copii.

„Este unul dintre obiectivele mele importante în perioada următoare, pentru care voi colabora cu viitorii aleşi liberali din Consiliul Local. Am, de asemenea, şi alte obiective, printre care crearea, la cimitrul orăşenesc, a unei case reci moderne, cu toate dotările necesare, care să fie la dispoziţia tuturor cetăţenilor din Ghimbav, indiferent de confesiune. Am deja experienţă în atragerea de fonduri pentru biserică, pentru cimitir şi nu numai, fiind unul dintre cei care în perioada cât a fost consilier local şi judeţean a reuşit să aducă Ghimbavului sume importante pentru finalizarea bisericii noi, pentru grădiniţă şi pentru reparaţiile podului de pe strada Morii, peste Ghimbăşel. Consider astfel că aduc ceva în plus şi pentru aceste proiecte noi, începând, în primul rând cu bazinul de înot destimat copiilor”, a declarat Ionel Spinean.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.