Extinderea domeniului schiabil din Poiana Brașov va fi reanalizată de Primăria Brașov

Prezentat la începutul anului, proiectul de extindere a domeniului schiabil din Poiana Brașov până aproape de Râșnov  va fi reanalizat de noua conducere a Primăriei Brașov. Anunțul a fost făcut de primarul Brașovului, Allen Coliban, care a declarat pentru Agerpres că „vreau să mă uit, să văd dacă această soluţie, de extindere spre Râşnov este ok şi din punct de vedere tehnic. În Austria, în Germania, se vorbeşte deja să nu mai fie amenajate pârtii sub 2.000 de metri altitudine. Pe de altă parte, microclimatul în această zonă, Poiană-Râşnov, poate să creeze un context favorabil păstrării stratului de zăpadă un timp mai îndelungat”. 

 Despre extinderea domeniului schiabil se vorbește de mai mulți ani, însă nu a trecut de stadiul de concept. De altfel, și la începutul acestui an, la Brașov, în prezența ministrului de atunci al Tineretului și Sporturilor, Ionuț Stroe, a fost prezentat un concept de extindere a domeniului schiabil. 

Visul unei nopți de iarnă, la Poiana Brașov. 32 de milioane de euro, pentru încă 10 kilometri de pârtii de schi, funcționale 110 zile pe an

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.