FOTO. De azi funcționează și centrul de vaccinare de la Aula Universității, destinat cadrelor didactice. 270 de profesori sunt deja pe listă

De astăzi începe să funcționeze și centrul de vaccinare de la Aula Universității Transilvania. Acest centru are trei fluxuri de vaccinare și este destinat imunizării cadrelor didactice cu vaccinul AstraZeneca. Potrivit Instituției Prefectului, astăzi, au fost deja programate pentru vaccinare 270 de persoane.

Potrivit Instituției Prefectului, centrul va funcționa până la vaccinarea tuturor cadrelor didactice. 

În această săptămână, prorectorul de Relațiile Publice al Universității Transilvania, Liliana Rogozea, a menționat că a fost aleasă Aula pentru amenajarea spațiului mobil de vaccinare pentru că aceasta permite funcționarea mai multor fluxuri de vaccinare, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Aici se vor folosi vaccinuri AstraZeneca, astfel că profesorii cu vârste de peste 55 de ani vor trebui să se vaccineze în centrele care folosesc Pfizer sau Moderna, respectiv CATTIA și Căminul pentru persoane Vârstnice din Noua.

„La Centrul din Cartierul Noua va exista un flux pentru vaccinarea profesorilor din sistemul universitar. Lar la CATTIA va fi un punct de vaccinare pentru cadrele didactice din sistemul preuniversitar”, a precizat Liliana Rogozea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.