Un angajat al Senatului României, prins cu droguri în Parlament. Liderul partidului său comentează ironic

Un membru al AUR, mai exact purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu, ar fi încercat să intre în Parlament având asupra lui un pliculeț cu cannabis. El a fost oprit la filtrul SPP și anunțată Poliția. „Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a fost reacția ironică a liderului AUR, George Simion, contactat de HotNews.ro.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală, a transmis Poliția Capitalei”, a transmis vineri Poliția Capitalei. 

Asupra lui Gheorgheosu, angajat al Senatului, ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.