Probleme la înscrierile online pentru posturile de directori de unităţi de învăţământ. Platforma a fost blocată câteva minute

În această dimineață, la ora 7 a fost deschisă înscrierea pe platforma concursdirectori.edu.ro, pentru desemnarea directorilor şi directorilor adjuncţi ai unităţilor de învăţământ preuniversitar. Încă dn primele minute însă, mesajul afișat a fosr „A apărut o eroare”, atunci când vreun candidat a dorit să își introducă adresa de email, acesta fiind primul pas din procedura de înscriere.

Între timp, eroarea a fost reparată. Timp de aproximativ 20 de minute însă, platforma a fost blocată. 

În acest an este pentru prima dată când este utilizată exclusiv platforma electronică pentru înscrierea la concursurile pe posturile de director de unitate de învăţământ. Procedura presupune mai mulţi paşi, primul dintre acesta fiind introducerea unei adrese de e-mail, pe care candidatul urmează să primească un link spre contul său şi instrucţiunile pentru continuarea înscrierii. 

În mesajul primit de la platformă, semnat de echipa tehnică, este precizat faptul că „link-ul este valabil 12 ore și poate fi folosit o singură dată. Pentru a putea accesa platforma și genera un nou cod, puteți accesa următorul link”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.