FC Braşov, încă în eşec în Liga 2. Înfrângere la Giurgiu, după un penalty ratat şi mai multe gafe în defensivă

FC Brașov a suferit un nou eșec în Liga 2. Trupa lui Ilie Stan s-a făcut de râs la Giurgiu unde a pierdut cu 2-0 meciul cu Astra, echipă antrenată de brașoveanul Florin Stângă.

Marile ocazii ale meciului au aparţinut braşovenilor, însă ele nu s-au transformat în goluri. În schimb, Astra Giurgiu, cu cei doi brașoveni Adrian Stoian și Carlo Danciu ca titulari, a speculat la maxim gafele din defensiva brașoveană și a marcat de doua ori în cinci minute, în prima repriza, maratori prin Stoian (19) și Dragoș Gheorghe (24).

La 0-0, FC Braşov a avut o ratare mare prin Roșu –  singur cu portarul, iar la 2-0, Alex Mitroi a ratat și el singur cu portarul gazdelor.

Și în debutul părții secunde, brașovenii au ratat o ocazie imensă prin Iurcu. În schimb, Astra Giurgiu a avut ocazia unui 3-0, însă şutul lui Adeshina a lovit bara.

FC Braşov a avut şi o lovitură de la 11 metri ratată, în minutul 70, când Horia Popa a executat lamentabil penalty-ul obținut de Mihalcea, nereuşind să prindă nici măcar cadrul porţii.

Pentru FC Brașov acesta este al patrulea eșec campionat. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.