Parcare pentru mașini și biciclete în zona „La Iepure” din Valea Cetății. Pentru documentații, Primăria Brașov vrea să plătească peste 280.000 lei

Noul parc din Valea Cetății (aflat, deocamdată, în etapa de construcție) dar și traseul pentru biciclete „La Iepure” – Terminal Poienelor (aflat în etapa pregătirii documentelor tehnice) vor beneficia de o parcare pentru mașini și biciclete. Amenajarea acestei parcări este în etapa pregătirii documentațiilor, iar pentru realizarea lor municipalitatea este dispusă să plătească 284.410 lei, inclusiv TVA.

În zonă, Primăria Brașov are în plan să amenajeze o parcare pentru mașini cu o capacitate de 65 de locuri de parcare în care va exista și o stație de încărcare a mașinilor electrice. Parcarea pentru biciclete ar urma să aibă o capacitate de 50 de locuri. De asemenea, va fi amenajată o stație de închiriere a bicicletelor și un chioșc pentru punctul de plecare al traseului pentru biciclete.

Nu în ultimul rând, municipalitatea brașoveană are în plan să amenajeze în zonă și o toaletă publică prevăzută și cu o încăpere de tip „mama și copilul”.

Amenajarea parcului din zona „La Iepure” a început în luna aprilie a anului trecut, iar lucrările de construcție ar fi trebuit să fie gata în iulie, însă acest termen nu a fost respectat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.