Director nou la Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav. Ce promisiuni măreţe face succesorul lui Alexandru Anghel

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav l-a desemnat pe Constantin Albu director interimar al aeroportului. Mandatul lui va începe în 11 decembrie, după ce va înceta contractul actualului director, Alexandru Anghel (în 10 decembrie). Interimatul lui Albu se va încheia peste cel mult șapte luni (cinci luni cu posibilitate de prelungire cu încă două luni, pană la ocuparea postului prin concurs), însă, chiar dacă are puțin timp la dispoziție, el a făcut promisiuni mari.

Mai exact, noul director a declarat pentru Radio România Brașov FM:

„Vom accelera discuțiile cu companiile aeriene pentru a identifica acele companii care doresc să zboare pe și de pe Aeroportul Brașov. Am văzut solicitările ca destinații ale brașovenilor și vom ține cont de aceste solicitări. Vom dezvolta baza aeriană, ceea ce privește atât extinderea platformei, cât și construcția unui terminal cargo și a unui parc fotovoltaic. Activitatea vom avea grijă să se desfășoare în deplină siguranță și securitate, atât pentru aeronave, cât și pentru pasageri”.

Dacă discuțiile pentru deschiderea unor noi rute acestea pot încheia în termenul stabilit, în ceea ce privește investițiile promise este greu de crezut că într-un timp atât de scurt se pot face progrese semnificative. De altfel, atât despre extinderea platformei, cât si despre terminalul cargo sau parcul fotovoltaic se vorbește de mai mult timp, însă însă nu a fost depășit stadiul discuțiilor.

Noul director a fost lăudat de președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, Daniel Micu, el afirmând despre Albu că „este un specialist în aviație, a fost 22 de ani director general la un aeroport„.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.