Sondaj PSD: George Scripcaru câștigă Brașovul, Adrian Veștea pierde județul

Dacă sondajele trecute făcute de partide îl dădeau câștigător pentru Primăria Brașov pe Allen Coliban, lucrurile par a se fi schimbat în ultimele zile. Cel puţin aşa susţin liderii partielor concurente. Astfel, luni seara, PSD Brașov a primit rezultatele unui sondaj realizat de un institut de cercetare de la București.

„Sondajele ne-au arătat: PSD – PNL, George Scripcaru, primar. George Scripcaru – 34%, pe alianță. Allen Coliban – sub 24%. Și încă nu am început campania. El (Allen Coliban – n.red) nu mai are unde să urce. A urcat patru ani. Nu are nicio șansă”, a declarat Dunca.

Sondajul a fost realizat doar în municipiul Brașov, iar chestionarul a fost completat de 1.003 persoane. Rezultatele lui au determinat și retragerea lui Lucian Pătrașcu din cursa pentru Primăria Brașov. În același sondaj, Lucian Pătrașcu avea 20,8%, susţine Dunca.

În ceea ce privește Consiliul Județean Brașov, Marius Dunca a declarat că Lucian Pătrașcu (noul candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov) și Adrian Veștea (candidatul PNL) sunt la egalitate în municipiul Brașov.

„Veștea pierde județul”, a încheiat Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.