Cu ușile închise la Teatrul Sică Alexandrescu. După ce l-au fugărit pe Zarafescu, protestatarii nu vor să urce pe scenă pentru că „nu au director”

 

Până acum, protestatarii de la Teatrul Sică Alexandrescu nu au vrut să urce pe scenă pe motiv că Primăria a „regizat” concursul în urma căruia Dan Marius Zarafescu a  ajuns manager al teatrului. Între timp, motivul supărării a dispărut, Zarafescu demisionând după câteva zile de la numirea în funcție.

scena-goala-sala-goala-copy

Cu toate acestea, protestatarii tot nu vor să urce pe scenă.

 

„În momentul aceasta, ei spun că nu vor pentru că sunt nemulțumiți că nu au un director”, a declarat viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

Nici o propunere nu a fost agreată

Viceprimarul a declarat că s-a întâlnit astăzi cu aproape toți angajații din teatru, la discuții participând reprezentanți ai ambelor tabere, respectiv sindicaliștii și protestatarii.

 „Sindicaliștii au propus ca director interimar să fie Viorica Geantă. Au depus chiar și o listă de susținători, semnată de 55 dintre cei 84 de angajați ai teatrului. Protestatarii nu au fost de acord și l-au propus ca director interimar pe Bogdan Nechifor, dar sindicaliștii nu au fost de acord. În aceste condiții, am propus ca funcția de director interimar să fie ocupată de o persoană din Primăria Brașov, idee agreată de sindicaliști, dar respinsă de protestatari”, a declarat Costel Mihai.

El a mai spus că noul manager al Teatrului Sică Alexandrescu va fi numit luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.